Over ons

Over ons

Wat is GooiTV?

GooiTV verzorgt lokale televisieprogramma’s voor de gemeenten Gooise Meren en Wijdemeren. Wij doen verslag van allerlei evenementen en gebeurtenissen in deze gemeenten.

Naast televisie maakt GooiTV ook gebruik van het internet en social media.

Bij GooiTV is een twintigtal medewerkers betrokken. Een aantal van hen heeft ervaring opgedaan bij lokale, regionale en/of landelijke omroeporganisaties.

Participatie

GooiTV wil de inwoners van Gooise Meren en Wijdemeren actief betrekken bij de lokale televisiezender. Als er iets te melden is, kunt u een e-mail sturen naar redactie@gooitv.nl

Met GooiTV kan Bussum zich weer een beetje ‘televisiestad’ noemen. Televisie heeft immers zijn oorsprong in Bussum . Op 2 oktober 1951 startte de eerste televisie-uitzending.

Het GooiTV team

Jacques

Jacques Barmentloo

Samenwerking Enter Media & Weekblad Wijdemeren/De NieuwsSter

GooiTV en Enter Media (uitgever van o.a. BussumsNieuws en NaarderNieuws) hebben sinds een paar jaar de krachten gebundeld en werken op diverse journalistieke vlakken samen, zoals bijvoorbeeld voor de verkiezingen van 2022. Journalisten van de krant verzorgen geregeld de interviews met de burgemeester of wethouders in de regio. Enter Media publiceert wekelijks het GooiTV programma-overzicht. 

GooiTV levert aan Enter Media, ter aanvulling op krantenartikelen, informatie uit interviews. Eenzelfde soort samenwerking heeft GooiTV met Weekblad Wijdemeren/De NieuwsSter.