Man met recordhoeveelheid ketamine in schuur in Muiderberg voor de rechter

Door Daan Visser

De man die in januari is opgepakt voor het bewaren van ruim 2000 kilo aan de drug ketamine in zijn schuur in Muiderberg staat vanmiddag voor de rechter. Na een anonieme tip deed de politie een inval in zijn woning. Daarbij werd een recordhoeveelheid van deze partydrugs aangetroffen en werd de man aangehouden.

De politie deed op 4 januari een inval in de woning aan de Googweg in Muiderberg. Veel wilde de politie nog niet kwijt over deze inval, maar later werd duidelijk waar het om ging.

In de schuur achter de woning werd een enorme hoeveelheid aan de drug ketamine aangetroffen. Het ging om maar liefst 2163 kilo, met een straatwaarde van 55 miljoen euro. Een recordvangst in Nederland. Het bleef niet alleen bij de partydrug ketamine. Ook werd er 513 gram hennep, 4942 gram fenethylamine en 11 gram lsd aangetroffen bij de inval. 

Tijdens deze inval werd de 54-jarige Naarder aangehouden. Vanmiddag moet hij zich voor het eerst verantwoorden voor de rechter in Lelystad. 

Het nieuws over de recordvangst ketamine ging als een lopend vuurtje rond in het kleine Muiderberg. NH nam eerder een kijkje bij de woning. Bekijk de onderstaande reportage.

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.