Zure nasmaak bijeenkomst Alexiatunnel in Hilversum, tas wethouder gestolen

Door Redactie

De tas van de Hilversumse wethouder Bas Heller is vanmiddag gestolen toen hem een manifest ter verbetering van de Hilversumse Alexiatunnel werd overhandigd. Op sociale media doet coalitiepartij Hart voor Hilversum een noodoproep om de tas – inclusief inhoud – vooral terug te geven.

Wanneer NH Heller spreekt doet hij net digitaal aangifte van de diefstal van zijn tas. Iets wat hij in eerste instantie niet doorhad, want het gebeurde in het heetst van de strijd, namelijk tijdens de overhandiging van het manifest. 

“Ik heb helemaal niets gezien”, vertelt de wethouder. “Dan was ik er wel achteraan gerend. Maar ik merkte het pas toen we klaar waren en ik wilde vertrekken.” Niemand van de aanwezigen had door dat de tas werd ontvreemd en er hingen, voor zover Heller weet, geen camera’s. 

Tekst gaat door onder de Facebook post.

Niet duur of fancy

Heller baalt van de diefstal: onder andere de tablet die hij voor zijn werk gebruikt en zijn privételefoon zitten in de opvallend gekleurde, mintgroene tas. “Het is ontzettend onhandig, ik ben nu slecht bereikbaar. Ik hoop echt dat iemand de tas wil teruggeven want ik denk niet dat de spullen veel waard zijn op de zwarte markt. Het is in ieder geval niet te vergelijken met de waarde die het voor mij heeft. De dief zal teleurgesteld zijn, want het zijn geen dure, fancy spullen.”

Waar de middag echt om draaide, namelijk het overhandigen van het manifest, heeft wat betreft Heller niet te lijden gehad onder het vervelende staartje. “Het heeft de bijeenkomst wat mij betreft zeker niet geschaad. Misschien is het daarom juist zo jammer, het was een prettige bijeenkomst met een zo zure nasmaak.”

Hart voor Hilversum biedt de ‘eerlijk vinder’ aan om de tas terug te brengen naar wijkcentrum De Geus.

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile): in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.