Zien: dieven slaan hun slag in veilinghuis Hilversum

Door Bureau NH

Razendsnel kwamen ze binnen en ook binnen moordend tempo stonden ze weer buiten: de twee mannen die in een veilinghuis in Hilversum hun slag slaan. In de nacht van zondag 1 op maandag 2 oktober reden ze met een auto het terrein op aan de Koninginneweg. Politie deelt nu de beelden waarop ze te zien zijn.

Rond middernacht, de klok van 4.20 uur, rijden de twee met een auto het terrein op. Hun wagen is voorzien van een gestolen kentekenplaat. De mannen breken vervolgens in door de deur van de nooduitgang met breekijzer open te breken. Zo komen ze snel het veilinghuis in.

Vitrines leeggetrokken

Binnen enkele minuten worden diverse vitrines leeggetrokken. Het is nog altijd onbekend wat de exacte waarde van de spullen betreft. De eigenaren laten weten geschrokken te zijn en hopen met het verspreiden van bovenstaande beelden dat de verdachten snel worden gepakt. Ook de politie hoopt op dé gouden tip.

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.