Zaagmans in de Avond van start

Na maanden lange voorbereiding gaat woensdagavond, tussen 7 en 8, het nieuwe NH Gooi Radio nieuws en achtergrond programma Zaagmans in de Avond van start. Collega Daan Bakker maakte voor het programma een serie van drie afleveringen over de belemmeringen en kansen van de Gooise woningmarkt waar vooral starters en jong volwassenen mee te maken krijgen.

In de eerste uitzending wordt Gooise Meren wethouder Nico Schimmel, door presentatoren Wouter Schutte en Ed Snel bevraagd over de Provinciale Detailhandel Monitor, de duurzame ontwikkeling van de Bussumse binnenstad, zijn persoonlijke ambities en het wenkend perspectief. En natuurlijk een mix van opmerkelijk nieuws.

Zaagmans in de Avond neemt elke woensdag de tijd om je bij te praten, te informeren en complexere onderwerpen uit te pluizen. Het programma onderzoekt de stemming in het Gooi bij jong en oud, de standpunten en meningen van burgers en beslissers, maar ook de grenzen van wat kán.  
 

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.