Wéér stapt een Hilversumse wethouder op, derde in korte tijd

Door Redactie

De Hilversumse wethouder Arno Scheepers stapt op. Scheepers is de derde wethouder in korte tijd die zijn werk neerlegt. De voormalig wethouder blijft wel actief binnen de politiek, hij is inmiddels al voorgedragen als burgemeester van Voorne aan Zee, meldt omroep Rijnmond.

De afgelopen weken was het al rumoerig binnen de gemeente. Na wethouders Karin Walters en Karin van Hunnik stapt nu ook wethouder Arno Scheepers op. Scheepers was sinds 2018 actief als wethouder in Hilversum en zal naar alle waarschijnlijkheid verder gaan als burgemeester van Voorne aan Zee.

Burgemeester

Arno Scheepers is donderdagavond aangedragen door de gemeenteraad van Voorne aan Zee, de aanbeveling wordt nu overgedragen aan de Commissaris van de Koning in Zuid-Holland. Die draagt de aanbeveling weer over aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Hugo de Jonge.

Als de Jonge de aanbeveling overneemt, zal Arno Scheepers op donderdag 11 juli officieel benoemd worden tot burgemeester van Voorne aan Zee.

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.