“We gaan voor blije mensen en een super sfeer”; eerste namen Stadsfestival 2024 bekend

Door Willem van Verschuer

De eerste drie namen van artiesten die op het komende Stadsfestival gaan spelen zijn bekend. Het populaire duo en pasgetrouwde stel Suzan & Freek is op zaterdag 29 juni de hoofdact. Ook popband Rondé en de Hilversumse partyband Daredevils zijn van de partij deze zomer op het Marktplein

 

Afgelopen juli vond de eerste editie van het festival plaats. Op een zonovergoten dag genoten 7500 mensen op het marktplein van optredens van o.a. Racoon, Snelle en Jett Rebel. Dit was een groot succes en reden voor festivaldirecteur Jochem Winterwerp om een tweede editie te organiseren. Ruim 1500 mensen kochten direct na de eerste editie een kaart voor komend jaar. “Dat de ‘super early bird’ kaartverkoop zo hard ging was voor ons het bewijs dat onze eerste editie een schot in de roos was.”

Verbinden

Over wat er dit jaar verwacht mag worden is Jochem duidelijk: “Net als vorig jaar gaan we voor veel blije mensen en een super sfeer. Dat is het belangrijkste op een festival. ”Hier moeten Suzan en Freek voor gaan zorgen. Zij zijn voor ons de perfecte headliner. We willen met het Stadsfestival graag Hilversummers met elkaar verbinden en Suzan en Freek zijn onwijs populair bij zowel jong als oud. Ik weet zeker dat ieder nummer dat ze zullen spelen door het hele plein wordt meegezongen.”

Kaartverkoop

Ondanks dat het aantal kaarten niet lijkt te veranderen, zijn er toch dingen die er mogelijk anders zijn dan vorig jaar. “Het liefst hebben we er nog een extra podium bij. Je wilt altijd optimaliseren en dat zou een toevoeging kunnen zijn. Work in progress”, aldus Jochem. De hoop van de organisatie is om snel nieuwe artiesten en eventuele aanpassingen te kunnen aankondigen. Vanaf donderdag gaan de kaarten in de verkoop.

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.