Voor 25 miljoen euro aan cocaïne gevonden in bedrijfspand in Naarden

Door Daan Visser

De flinke drugsvangst die de politie vorige maand heeft gedaan in een bedrijfspand in Naarden blijkt te gaan om liefst 500 kilo cocaïne. Dat maakt de politie nu bekend. De gevonden coke heeft een straatwaarde van zo’n 25 miljoen euro. Er is een 26-jarige Amsterdammer opgepakt. 

De politie besloot het bedrijfspand vorige maand binnen te vallen na een anonieme tip. Volgens deze tipgever was er vaker sprake van verdachte situaties bij het pand, zo was er het vermoeden zijn dat er een drugslab zijn. 

Cocaïne, gevaarlijke stoffen en een pistool

Dat bleek niet het geval, maar er was wel degelijk drugs. Naast de honderden kilo’s drugs werden er ook spullen gevonden om drugs mee in te pakken, lagen er verschillende flessen met gevaarlijke stoffen en een pistool. De politie heeft ook een boot en een grote kluis in beslag genomen.  

Op het moment van de inval was er één persoon aanwezig. Het ging om een 26-jarige Amsterdammer die direct werd aangehouden. De politie sluit verdere aanhoudingen niet uit.

Het pand is door de gemeente voor zeker een half jaar gesloten. 

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.