Video: explosief gaat af bij Hilversums café

Door Bureau NH

De politie heeft vandaag in Bureau NH camerabeeld getoond van een explosie bij een café in Hilversum. In de nacht van maandag 19 op dinsdag 20 februari ging daar een explosieaf.

Dit is de tweede nacht op rij dat er bij die horecazaak aan de Larenseweg een explosie afgaat. De eerste explosie vindt plaats rond 05.00 uur in de nacht van zondag 18 op maandag 19 februari. De tweede explosie gebeurt in de opvolgende nacht, van maandag 19 op dinsdag 20 februari, omstreeks 02.45 uur. 

Vermoedelijk gaat het in beide gevallen om vuurwerk. De ruit van de horecazaak raakte hierbij telkens beschadigd. “Gelukkig was er op beide momenten niemand in het pand aanwezig”, zegt de politie.

De politie onderzoekt of er een verband is tussen die twee explosies en is voor allebei de incidenten op zoek naar getuigen en camerabeelden, dat kan bijvoorbeeld een dashcam of deurbelcamera zijn. 

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile): in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.