Verkeerschaos op pier in Huizen

Door Pieter Witte

Op de pier in Huizen heerste deze week grote verkeerschaos. Meerdere auto’s reden net niet het water in. En sommigen kukelden zelfs bijna om. Maar het bleek allemaal mee te vallen, het ging slechts om opnamen voor een tv-programma te gaan.

Slechte chauffeurs konden deze week hun rijvaardigheden in de praktijk brengen op de pier in Huizen. Voor het gelijknamige tv-programma waren er opnamen en speciaal hiervoor was een circuit aangelegd.

Brokken

Dat bestond uit een aantal obstakels en bochten die in de praktijk lastig te doen waren voor de bestuurders. Sterker nog: veel auto’s belandden net niet op hun kant. De Huizer reddingsbrigade stond wel klaar, voor het geval dat een van de brokkenmakers het water in zou rijden.

Spektakel

Gelukkig bleef groot leed bespaard: geen van de auto’s raakte te water.  Meerdere spectaculaire ‘ongelukken’ gebeurden er wel. Maar dat is vanaf volgend jaar pas voor het grote publiek te zien.

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.