Uitvaart Hilversumse zusjes die omkwamen bij ongeluk A1 in schouwburg Gooiland

Door NH Gooi

De uitvaart van de Hilversumse zusjes, die om het leven kwamen bij het ongeluk met een spookrijder op de A1, is volgende week zaterdag 16 december in schouwburg Gooiland Hilversum. De uitvaartdienst is besloten.

De afscheidsdienst voor Cécile (14) en Livia (12) begint om half twee en is besloten, zo valt te lezen in de verklaring van de organisaties Namens de Familie, wat onderdeel is van Slachtofferhulp.

Na afloop van de dienst zullen klasgenoten en oud-klasgenoten van de zusjes een erehaag vormen, waar de auto’s met de meisjes langs zullen rijden.

Groot verdriet

De Hilversumse zusjes kwamen vorige week zaterdag om het leven bij een ongeluk met een spookrijder op de A1 bij knooppunt Hoevelaken. De spookrijder, een 19-jarige Roemeen, kwam bij de botsing ook om het leven. De ouders van de meisjes raakten ernstig gewond. Over hoe het nu met de ouders gaat, doet Namens de Familie geen mededeling, zo schrijven ze in het bericht.

De zusjes zaten allebei op het Comenius College in Hilversum. Op de middelbare school is de verslagenheid en het verdriet groot. Ook de burgemeester van Hilversum ging langs bij de school om zijn steun te betuigen.

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.