Twee uur lang een live podium voor talent; ‘je maakt het in de mediastad

Door NH Gooi

Twee vrolijke presentatoren ‘van zekere leeftijd’, twee uur lang muziek, bijzondere gasten aan tafel en dat vanuit de meest iconische studio in Hilversum. Het zijn de ingrediënten voor een nieuw radio- en televisieprogramma van NH Gooi, ‘Je maakt het in de mediastad’ dat zondagmiddag van start gaat.

In studio De Vioolkist is het een drukte belang. De jonge technici van Moos Productiehuis, het stagebedrijf van MBO College Hilversum, zijn aan de slag om de voorbereidingen voor de televisieproductie klaar te maken. Daarnaast zijn de technici van NH Gooi-radio bezig om ervoor te zorgen dat het geluid voor radio optimaal is en de twee, tikje gespannen, presentatoren houden zicht op de werkzaamheden.

Live

“Live op televisie én radio, dat is spannend. We maken nu in eerste instantie een pilot, maar als we tevreden zijn, dan willen we graag door” Arend Jan van de Broek is al jarenlang presentator bij NH Gooi-radio, maar gaat dit nu ook doen voor televisie. “Het moet vooral gezellig worden en dat het dan nog wat rommelig kan zijn is helemaal niet erg. Wat wel belangrijk is het talent dat we een podium willen geven. Daar draait het allemaal om in dit programma.”

Anton van den Koppel is de mede-presentator van Arend Jan. Deze mediaman in hart en nieren heeft recent theater en studio De Vioolkist nieuw leven ingeblazen. “We willen graag mensen uit onze regio die overal in het land al optreden, maar nog niet op de radio en televisie zijn geweest, de ruimte geven. Daarom dit live muziekprogramma met publiek.”

Gezellige chaos

Anton hoopt dat het druk gaat worden in de studio aankomende zondag. De uitzending die het publiek live kan bijwonen, is ook te zien en te horen bij NH Gooi en start om 17.00 uur en eindigt om 19.00 uur. “Je kan tijdens de uitzending zo naar binnenlopen en onder het genot van een drankje van nieuwe muziek genieten. Ik hoop op het sfeertje van Countdown van vroeger, gezellige chaos en vooral heel leuk.”

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
T-Mobile: In heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.