Twee parkeerhandhavers in ziekenhuis na zware mishandeling op oudejaarsdag

Door Daan Visser

Twee parkeerhandhavers zijn met verwondingen in het ziekenhuis terecht gekomen nadat ze op oudejaarsdag zwaar zijn mishandeld op de Hilversumse Groest. Dat bevestigt zowel de gemeente als de politie na vragen van NH. 

Het incident vond rond 17.00 uur plaats op de Hilversumse uitgaansstraat de Groest. De twee medewerkers kwamen met hun verwondingen uiteindelijk in het ziekenhuis terecht. De slachtoffers werken voor een coöperatie genaamd ParkeerService, waar gemeente Hilversum hun parkeertaken bij onder heeft gebracht.

“Het is ontzettend triest”, zegt Arnold Geytenbeek, directeur-bestuurder van ParkeerService. “De impact op de mensen en het team is groot. We gaan als eerste zorgen dat de medewerkers goed worden opgevangen en bijgestaan.” Hoe het precies met de medewerkers gaat kan Geytenbeek vanwege privacy niet zeggen, wel laat hij weten dat er aangifte is gedaan.

Ook wil de directeur zijn waardering uitspreken richting de gemeente en de politie. “Zij hebben snel actie ondernomen en later op de avond heeft de burgemeester nog eens nagevraagd hoe het met de handhavers ging.”

De politie laat weten dat er een 35-jarige man is aangehouden.

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.