Tiener aangehouden voor zware mishandeling in Hilversums uitgaanscentrum

Een 19-jarige man uit Huizen is aangehouden voor een zware mishandeling in het centrum van Hilversum. Daarbij raakte een 29-jarige man zo ernstig gewond, dat hij de rest van zijn leven met twee titanium platen in zijn kaak moet rondlopen. 

Drie vrienden zijn vrijdag 1 december gaan stappen en verlaten iets voor 5.00 uur een café aan De Groest. Ze pakken hun fietsen en als ze wegrijden roept een jongen op een bankje of hij hen iets mag vragen. Eén van de wegfietsende gasten roept ‘nee’.

Dat valt niet in goede aarde en hij wordt door de jongen uitgescholden. De 29-jarige man stapt van zijn fiets en vraagt wat er aan de hand is. De jongens op het bankje staan op, één van hen slaat de man meerdere malen uit het niets op zijn kaak. De vrienden van het slachtoffer springen er tussen, maar ook zij worden hard op het hoofd geslagen.

Operatie 

De volgende dag gaat het slachtoffer naar het ziekenhuis. Zijn kaak blijkt op de twee plekken gebroken te zijn en hij moet worden geopereerd. Hij heeft nu permanent twee titanium platen in zijn kaak zitten. 

De politie deelde beelden van de mishandeling en deed een getuigenoproep. Dat heeft geholpen in de zoektocht. Er is een 19-jarige man uit Huizen aangehouden. Hij wordt verdacht van de zware mishandeling. De politie geeft aan dat de man mede door de tips kon worden aangehouden. 

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.