Scooterrijder komt midden in de nacht vast te zitten in sloot bij Muiderberg

Door NH Gooi

Een scooterrijder is vannacht rond 01.30 in een sloot beland langs het Ton Storkpad in Muiderberg. Dat meldt brandweerpost Muiderberg. Hij kwam vast te zitten onder zijn eigen scooter, maar kon gelukkig wel de hulpdiensten bellen. 

De persoon kwam in de sloot terecht en vervolgens met een been onder de scooter vast te zitten. Daardoor kon hij het water niet uit. Gelukkig kon hij wel de alarmcentrale bellen, waardoor de hulpdiensten snel uittrokken. 

Het was niet gelijk duidelijk waar de scooterrijder lag, omdat het Ton Storkpad een afgelegen weggetje is, midden in de polder tussen Muiderberg en Weesp. Gelukkig kon de meldkamer de coördinaten uitpeilen om hem snel te vinden. 

Weer op het droge

“Bij aankomst zagen we door het hoge gras het lampje van zijn telefoon. We zijn snel uit de auto gesprongen en hebben hem snel kunnen bevrijden van zijn scooter en hem weer op het droge geholpen”, zo schrijft de brandweer.

Duikers hebben geholpen om de scooter ook weer op het droge te krijgen. Een woordvoerder van de brandweer laat weten dat de scooterrijder geen ernstig letsel eraan heeft overgehouden, maar wel door de brandweer is afgevoerd. 

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.