School rouwt om verlies omgekomen zusjes van 12 en 14 jaar oud

Door Redactie

Het Comenius College in Hilversum rouwt vandaag om hun twee overleden leerlingen van 12 en 14 jaar oud. De zusjes kwamen zaterdagavond om het leven toen de auto waarin zij zaten frontaal werd geraakt door een spookrijder. 

De twee ouders van de leerlingen raakten bij het ongeluk zwaargewond. “Maandagochtend vanaf half negen zal er uitgebreid op school worden stilgestaan bij wat er is gebeurd. Er zal Slachtofferhulp aanwezig zijn voor de leerlingen en de docenten. Ik zal er ook bij zijn. Vanaf twaalf uur ’s middags ligt er bij de balie van de school een condoleanceboek klaar”, zegt burgemeester Gerhard van den Top tegen de Gooi- en Eemlander.

De burgemeester zegt erg mee te leven met het gezin, de slachtoffers en nabestaanden. “Dit heeft een enorme impact op heel veel mensen. Het is zo groot, zo verschrikkelijk verdrietig. Hier word je heel stil van”, aldus de burgemeester. 

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.