Schokkend dieptepunt in bedreigingen: grafsteen van overleden broertje van Bradley van Dijk beklad

Door NH Gooi

De grafsteen van het overleden broertje van Hilversummer Bradley van Dijk, Casey, is beklad met grafitti. De steen die staat op de Hilversumse begraafplaats St. Barbara aan de Nieuwlandseweg is op klaarlichte dag bespoten met een leus. De bekladding is een dieptepunt in de al jaren slepende pesterijen en doodsbedreigingen aan het adres van Bradley en zijn familie.

Op de steen staat te lezen: Brad pedo war. De YouTuber Bradley van Dijk, maar ook zijn familie, vrienden en zelfs buren zijn slachtoffer van een Telegram-kanaal die treiteren en terroriseren. De onterechte beschuldigingen aan het adres van Bradley, maar ook zijn nicht Belita zijn hardnekkig en beheersen hun hele leven.

De pesterijen gaan maar door en door, ook nadat afgelopen maand zeker vier verdachten werden gearresteerd. De politie heeft de zaak al tijden in onderzoek en sluit niet uit dat er de komende tijd meer aanhoudingen volgen. 

Geschokt

Belita van Dijk, met wie NH afgelopen zaterdag een uitgebreid interview publiceerde, ontdekte de bekladding van de grafsteen en stelde daarvan de politie en familie op de hoogte. 

Belita geeft aan dat de schok in de familie groot is.

Later meer.

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.