Ria verrast haar dochter met bolderkar: “Wauw, dit gaat me enorm helpen”

Door Redactie

Dat het snel kan gaan als je een oproep plaatst op nhhelpt.nl, bewijst de vraag van Ria Gulien uit Diemen. Ze zocht een inklapbare bolderkar voor haar dochter, die kampt met chronische pijnklachten. De bolderkar was snel gevonden en NH Helpt ging mee om de dochter te verrassen.

Op het platform nhhelpt.nl kwam de oproep van Ria Gulien uit Diemen binnen. “Ik zoek een inklapbare bolderkar voor mijn dochter.” Die dochter, ook Ria genaamd, woont in Muiden en runt een rondrijdende bloemenservice. “Ze heeft een paar jaar geleden haar enkel gebroken en dat doet haar nog dagelijks pijn. Bij het inladen van de bloemenbus zou een bolderkar haar enorm helpen”, aldus moeder Ria.

Een gulle gever – die liever buiten beeld blijft – reageerde op de oproep van Ria. “Heel lief”, vertelt Ria. “Ze heeft de bolderkar zelfs naar Diemen gebracht.” Vandaag is het tijd om dochter Ria te gaan verrassen. In de video zie je haar reactie. 

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.