Ria haar huis werd getroffen door de bliksem: “We zijn ongelofelijke mazzelkonten”

Door Daan Visser

Het zal je maar gebeuren: lig je rustig te slapen, slaat opeens de bliksem in het dak van je huis. Het overkwam Ria en haar man vannacht. Een dag later is de schade goed zichtbaar: het dak is half weggeslagen door de brand. 

Ria en haar man worden vannacht wakker van een ongebruikelijk licht en geluid. Als ze gaan kijken zien ze vlammen in hun zolder. Snel pakken ze hun hond en kat, en vluchten hun huis uit. 

Aan de Wethouder Bloklaan in Nederhorst den Berg slaat vannacht rond 03.00 uur de bliksem in. Kort daarna ontstaat er een brand in het dak van twee woningen. Bij de brand afgelopen nacht zijn geen gewonden gevallen. Wel is er kind door ambulancepersoneel nagekeken nadat het rook had ingeademd, aldus de brandweer.

In de ochtend staat Ria voor haar huis en kijkt ernaar: “We zijn er allemaal gezond en wel uitgekomen. We zijn ongelofelijke mazzelkonten.” 

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.