Repetities Night of the Drums in volle gang; drummers van de toekomst klaargestoomd voor spektakel

Door Toos en Frits van den Berg
Al weken wordt er druk geoefend bij Muziekvendel Nardinc uit Naarden. Zij viert komende zaterdag haar vijftigjarige bestaan met een grote show ‘Night of the drums’ waarin muzikaal wordt teruggekeken op hun gouden jubileum. 
Elke dinsdagavond is het een drukte van belang bij Nardinc. De spanning neemt steeds meer toe nu de grote show al over een paar dagen is. Tijdens dit 45 minuten durende concert spelen de huidige slagwerkers met zeer divers slagwerk samen met oud garde van de club. Het is een terugblik op hoe het vijftig jaar geleden ging en klonk, niet alleen muzikaal, maar ook door het gebruikte slagwerk.

Ontstaan

Het Muziekvendel Nardinc begon in maart 1973 als een muziekactiviteit van de toenmalige Stichting Nardinc in Naarden. De Stichting Nardinc was een groot buurt- en activiteitencentrum dat vooral gericht was op jongeren en was gehuisvest in de voormalige Promerskazerne aan het Promersplein in de Naarden Vesting. Tegenwoordig oefent de muziekvereniging in het eigen clubhuis ‘De Sprong’ aan de Keverdijk in Naarden.
0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.