Reclamekarretje sjeest door de straten van Hilversum: ‘Mensen worden er vrolijk van’

Door Nina Vermeulen

Misschien heb je ‘m weleens door de straten van Hilversum zien rijden, de reclamekar van Ron Galiart en zijn dochter Dior. Met grote ledschermen op een scootertje maakt de kar reclames voor lokale partijen. 

“Vrolijk, lachen, mensen worden vrolijk van het karretje” vertelt Ron Galiart over de reacties op de reclamekar. Vader en Dochter Galiart uit Hilversum bedachten een nieuwe vorm van adverteren, de twee ontwikkelde een mobiele ledwagen. “Het zijn drie ledschermen die zijn voorzien van allemaal kleine ledlampjes. Elke minuut kunnen we een nieuwe advertentie of een boodschap van een lokale ondernemer verwerken.”

Door karren

Op dit moment rijdt de kar alleen in Hilversum, maar niet voor lang meer. Er zijn vier nieuwe reclamekarren in de maak. De ledwagen gaat ook in Amsterdam en Utrecht rijden. Het is wel de bedoeling dat alleen lokale partijen adverteren en daar wordt volgens Ron nu ook gebruik van gemaakt. Dochter Dior woont momenteel al op Ibiza en de grote droom van Ron is om ook naar het eiland te verhuizen, met de reclamekar.

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile): in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.