Politie zoekt getuigen voor beschieting van woning in Hilversum

Door Bureau NH

De politie doet een getuigenoproep naar aanleiding van de beschieting van een woning in Hilversum in de nacht van zondag 15 oktober op maandag 16 oktober. De politie is op zoek naar beelden of andere informatie van mensen die iets gezien hebben of iets weten.

Aan de Kloosterlaan is die bewuste nacht van zondag op maandag een woning beschoten. Dat gebeurde rond 4 uur ’s nachts. Op het moment dat de woning beschoten werd, waren meerdere mensen binnen. Niemand raakte gewond. 

Tekst loopt door na lees-ookje.

De politie heeft direct een onderzoek ingesteld, maar agenten hebben nog niemand kunnen aanhouden. Ook de recherche zit op de zaak.

‘Elk stukje informatie van belang’

Zo is het niet duidelijk waar de verdachte heen is gevlucht. “We willen dan ook aan de mensen vragen die in de straten rond de Kloosterlaan in het bezit zijn van een camera, deze beelden te bekijken. Mogelijk staat hier iets op van de verdachte en waar hij heen is gegaan. Elk stukje informatie kan helpen bij het onderzoek”, aldus de politie.

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.