Oudste Hilversummer blaast 106 kaartjes uit: ‘Geen flauw idee hoe ik zo oud ben geworden’

Door Amanda Algra & Jokko Voogt

Groot feest, want Hilversummer Suze den Boesterd blaast vandaag 106 kaartjes uit. Dit maakt haar de oudste Hilversummer, en dit wordt dan ook groots gevierd.

Ze heeft het er maar druk mee, meer dan honderd mensen kwamen langs om mevrouw den Boesterd te feliciteren. Zo kwam ook groep acht van de Vondelschool langs haar woning in Villa Marijke Elisabeth te Hilversum, om speciaal voor haar te zingen.

Paradepaartje

Ze is met haar hoge leeftijd tegelijkertijd ook de oudste bewoner van de zorgvilla, en daar zijn ze enorm trots op. “Mevrouw den Boesterd is de oudste bewoonster van Villa Marijke Elisabeth die we hebben gehad, en het is écht ons paradepaardje; het gezicht van het huis. We zijn allemaal heel erg dol op haar.”

Hoe ze ervoor heeft gezorgd dat ze zo oud is geworden, weet de Hilversumse eigenlijk niet. “Ik heb er geen flauw idee van. Toen ik honderd werd had ik nooit gedacht hoe het zou zijn als ik nóg ouder zou worden”, vertelt ze.

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.