Oudere vrouw uit Blaricum in huis beroofd door middel van babbeltruc, daders nog niet gepakt

Door Redactie

Een oudere vrouw is door middel van een babbeltruc in haar eigen huis beroofd van haar handtas. Een man en een vrouw drongen haar woning aan de Bongerd in Blaricum binnen, en zijn nu nog voortvluchtig. Dat meldt de politie. 

“Twee mensen zijn zonder geweld, maar met een kulverhaal naar binnen gegaan. Dan zeggen ze vaak: ‘Mag ik even een plasje doen?’, toen is de oudere vrouw beroofd van haar handtas”, laat een woordvoerder van de politie weten.

Rond 17.30 uur is de politie een zoekactie gestart. Door middel van Burgernet is daarbij de hulp van omwonenden ingeschakeld. Dat is tot nu toe nog zonder succes. De vrouw draagt donkere schoenen, een spijkerbroek en een crèmekleurige top. De man heeft een baard, draagt een spijkerbroek met daarboven een wit T-shirt en een trainingsjasje. Mocht je de verdachten zien, benader ze dan niet zelf maar neem contact op met de politie.

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.