Opnieuw inbraak bij juwelier in Huizen; inbrekers krijgen kofferbak lastig dicht

Door Gooise streekredactie

Bij een juwelier in Huizen is vannacht opnieuw ingebroken. Twee personen drongen rond de klok van 4.00 uur het pand binnen met behulp van gespecialiseerd gereedschap. In de video is te zien dat het vertrek van de twee inbrekers stuntelig gaat als de kofferbak van de auto niet dicht wil.

Met witte zakken komen de, in het zwart geklede, dieven naar buiten. Een van hen duwt de zakken in de kofferbak, maar de klep wil niet dicht. Er wordt geschreeuwd en de klep wordt meerdere malen dichtgegooid totdat deze wel in het slot is gevallen. Dan rijdt de zilverkleurige auto met hoge snelheid weg bij de juwelier in winkelcentrum de Oostermeent, in de richting van de Aristoteleslaan.

Buit

Later die nacht is bij de Blaricummermeent een zilverkleurige Audi met valse kentekenplaten in afzettingshekken gereden. De inzittenden van de auto zijn er vandoor gegaan. Het is nog onduidelijk of dit de auto van de inbrekers is.

In september 2022 was deze juwelier ook slachtoffer van inbraak. Toen werd er een grote hoeveelheid goud buitgemaakt. Op dit moment is nog onbekend wat de inbrekers hebben meegenomen. De politie is nog op zoek naar getuigen.

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.