Opgelet: snelweg A27 deels afgesloten komend weekend, extra drukte verwacht

Door Redactie

Het is opletten geblazen als je de komende dagen de weg op moet: Rijkswaterstaat voert komend weekend werkzaamheden uit aan de A27. De weg is tussen knooppunt Eemnes en afrit Bilthoven afgesloten voor verkeer. De extra reistijd kan oplopen tot een half uur.

Rijkswaterstaat is bezig met onderhoud aan het stuk snelweg tussen Almere en Utrecht. Het gedeelte tussen knooppunt Eemnes en afrit Bilthoven is van vrijdag 10 mei tot maandag 13 mei aan de beurt. Het weekend daarna volgt hetzelfde gedeelte, maar dan de andere kant op.

Het asfalt wordt gereinigd en verjongd, waardoor het weer langer mee kan. Daarnaast worden er ook reguliere werkzaamheden uitgevoerd. 

Ook de verbindingsbogen van de A1 naar de A27 zijn dicht, net als de afritten Bilthoven en Hilversum. Verkeer richting Utrecht kan omrijden via de A1, A28 of binnendoor. De extra reistijd kan oplopen tot dertig minuten.

Meer werkzaamheden

Meteen na de werkzaamheden op de snelweg, wordt er ook gewerkt op de Verlegde Laarderweg van Eemnes, een van de belangrijkste wegen Eemnes uit. Daar wordt het asfalt vervangen en is de weg een week dicht. 

Er is een omleidingsroute, maar de verwachting is dat het wel druk wordt op de weg. Al met al wordt een extra reistijd van twintig minuten voorspeld. 

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.