Opbouw eerste Stadsfestival in Hilversum is begonnen

Door Erik Bootsman

Zaterdag begint het eerste Stadsfestival in Hilversum. Het marktplein in het dorp wordt omgetoverd in een festivalterrein met alles wat daar bij hoort. De line-up met artiesten is gelijk al overweldigend. Nederlandse topartiesten als Racoon, Jett Rebel, Van Velzen en Snelle komen optreden. Het festival is een initiatief van de Hilversumse muzikant Jochem Winterwerp, bekend van Only Seven Left, The Voice of Holland, Daredevils en de Winterbrothers.

Er is ook nog een tweede podium: De Social Club. Hier staan geen bands maar bekende dj’s hun ‘ding’ te doen. Qmusic is er met Het Foute Uur, Jody Bernal en The Hoff. Dit deel van het evenement wordt gepresenteerd door de Hilversumse dj Michiel Veenstra van KINK.

Succes

Het festival wordt voor de eertse keer georganiseerd in Hilversum. Het succes hang  volgens Jochem Winterwerp af van gelukkig kijkende mensen op het festival. 

“ik zit nu al al te denken aan Hilversum 600 jaar.” zegt Jochem. “Misschien moeten kunnen we dan een extra dag doen.” Financieel is het festival nog niet uit de kosten. “Maar het is een investering in de toekomst”. Zegt hij.

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.