Ongelukken op A1 en A7 zorgen voor lange files in ochtendspits

Door Redactie

Op de A7 tussen de afritten Avenhorn en Purmerend-Noord staat een flinke file. Vannacht reed er een auto tegen de vangrail, waardoor schade is ontstaan. Ook op de A1 bij Naarden is veel vertraging ontstaan na een ongeluk met meerdere auto’s. 

Een automobilist is vannacht de macht over het stuur verloren en tegen de vangrail in de middenberm aangekomen ter hoogte van Oosthuizen. Het zorgt vanmorgen rond 8.00 uur voor meer dan een uur vertraging en een file van zo’n ongeveer 8 kilometer tussen Hoorn en Zaanstad. Ook in de andere richting loopt de vertraging op. 

Rijkswaterstaat is bezig met de spoedreparatie en heeft aan beide kanten de linkerrijstrook afgesloten. Daardoor is er in beide richtingen maar een rijstrook beschikbaar, waar ook langzamer gereden moet worden. 

Tekst gaat verder onder de post 

Op de A1 tussen Amersfoort en Amsterdam is ter hoogte van Naarden een ongeluk gebeurd met meerdere voertuigen. Er zijn verschillende hulpdiensten aanwezig, daarom is de rechterrijstrook afgesloten. Ook hier loopt de vertraging op tot meer dan een uur.  

Een woordvoerder van de politie laat weten dat er meerder auto’s op elkaar zijn gekomen. Het zou hierbij gaan om vijf auto’s. “Er lijkt vooralsnog geen sprake te zijn van gewonden”, zegt ze. “Maar voor de zekerheid is er wel een ambulance ter plaatse.” Sommige auto’s zijn zwaar beschadigd en zullen weggetakeld moeten worden. Rijkswaterstaat verwacht de weg rond 9.00 uur weer open is. 

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.