Nog geen spoor van schutter na mysterieuze schietpartij in Hilversum

Er is nog geen spoor van de man die gisteren een schot heeft gelost op de Hilversumse Koeckebackerstraat. Dat laat de politie weten. Gistermiddag werd een schot gelost en werd een man aangereden. Wat er precies aan de hand was, is nog onduidelijk. 

Volgens ooggetuigen liepen er twee mannen op de Koekebackerstraat toen één van hen werd aangereden door een auto. Direct na het incident werd er geschoten, waarna de auto met hoge snelheid wegreed richting de Lopes Diaslaan.

Toen de politie kort na de melding arriveerde, troffen ze niemand meer aan. Wel werden er sporen van het incident gevonden, waaronder een kogelhuls en een gat in een raam van een woning. De gezochte auto betreft vermoedelijk een donkergekleurde Volkswagen.

Signalement

De politie zoekt naar twee mannen met een donkere huidskleur. De een droeg een gele trui, een zwarte tas en witte schoenen. De ander droeg zwarte kleding en zwarte schoenen. De politie roept mensen die iets gezien hebben of meer weten op zich te melden. 

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.