Nieuw-Loosdrechtsedijk weer lange tijd dicht, werkzaamheden voor fase twee begonnen

Door Erik Bootsman

De Nieuw-Loosdrechtsedijk is afgesloten. Ditmaal tussen huisnummers 247 en 209, steeds in werkgebieden van maximaal 40 meter. Daarbuiten is tweerichtingsverkeer mogelijk. Woningen in het werkgebied blijven te voet bereikbaar. (Brom)fietsers, voetgangers én hulpdiensten kunnen het werk passeren. Week één van het werk is achter de rug. Nog een half jaar te gaan.

Tijdens de afsluiting blijven woningen in het werkgebied blijven te voet bereikbaar. (Brom)fietsers, voetgangers én hulpdiensten kunnen de werkzaamheden wel passeren. De volledige afsluiting is telkens een werkgebied van maximaal 40 meter. Deze gebieden schuiven steeds op. Buiten deze werkgebieden is tweerichtingsverkeer mogelijk. Tijdens de kerstvakantie, van 23 december tot en met 7 januari, is de dijk twee weken open.

Voor inwoners is er  een app waarmee ze op de hoogte kunnen blijven van de laatste stand van zaken. Die app is hier te vinden.

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile): in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.