NH Gooi zoekt jou: help mee onze tv-zender uitbreiden

Door NH Gooi

Heb je altijd al willen leren editen, achter de camera willen staan of er misschien wel voor? Word jij gelukkig van dingen regelen achter de schermen? Of ben je student op MBO of HBO en wil je alvast aan de slag in de media? Ben je met pensioen of zoek je een nieuwe hobby, sociale contacten? Wil je samen met anderen mooie programma’s maken? NH Gooi zoekt jou.

NH Gooi heeft de ambitie om de streekomroep van het Gooi te worden. Tientallen gemotiveerde vrijwilligers zetten zich in al jaren in om goede actuele radioprogramma’s te maken. Sinds vorig jaar verzorgt de streekredactie, een samenwerking tussen de lokale omroepen GooiTV en NH Gooi en regionale omroep NH Nieuws, het dagelijkse nieuws voor de regio. Maar televisie is en blijft een belangrijk medium. 

Venster op het Gooi

Voor veel mensen is televisie nog altijd het venster op de wereld en daarom wil NH Gooi de televisie-activiteiten verder uitbreiden met mooie programma’s, reportages, documentaires en films. Voor het maken van programma’s is NH Gooi op zoek naar vrijwilligers. Wij willen het venster op het Gooi worden; de stem van het Gooi.

Een nieuw team

Wil jij onderdeel zijn van het nieuwe televisieteam? Ben je nieuwsgierig naar wat we gaan doen? Kom langs! Dinsdagavond 14 mei om 19.30 uur is er een voorlichtingsbijeenkomst en brainstorm in LAB Mediaplein (Winkelpassage Gooische Brink) in Hilversum voor iedereen die interesse heeft.

Wil je al meer weten? Schakel dan komende zaterdag om 11.37 uur NH Gooi-radio in. Dan hoor je één van onze televisievrijwilligers vertellen over de plannen. Of stuur een e-mail naar info@nhgooi.nl met als onderwerp ‘TV Team’. 

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.