Nederlands elftal doet in Blaricum krachten op voor reeks belangrijke wedstrijden

Door Pieter Witte (NH Gooi/GooiTV)

Een bijzonder bezoek voor het Blaricumse restaurant The Red Sun: plots werden alle tafeltjes zondagavond bezet door de spelers en technische staf van het Nederlands elftal. Oranje prikte een vorkje en deed met een stevige maaltijd krachten op voor de reeks wedstrijden van de Nations League komende week. “Een enorme eer”, zegt restauranthouder Wimmy Hu.

De spelersbus van het Nederlands elftal stopte zondagavond onder bekijks van enkele fans voor het Blaricumse restaurant. Het was daardoor even dringen geblazen, want veel fans wilden ook nog snel even op de foto. 

Het is overigens niet de eerste keer dat het Nederlands elftal een vorkje prikt in het Blaricumse restaurant. Sterker nog: het is de afgelopen jaren een traditie geworden.

Vriendschap

Vijf jaar geleden kwam Oranje voor het eerst. Er is daarmee een vriendschap ontstaan tussen de spelers en het restaurantpersoneel. De spelers bedankten de chef-kok en de medewerkers deze keer met een nieuw voetbalshirt met alle handtekeningen van de selectie. 

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.