Mogelijk drugslab in Haarlem aangetroffen na vangst drugsafval Eemnes

Door Redactie

In Haarlem is gisteren een mogelijk drugslab aangetroffen in een bedrijfspand aan de Robert Peereboomweg. De politie kwam het drugslab op het spoor na een vangst drugsafval in Eemnes afgelopen maandag. 

Een vangst drugsafval in Eemnes afgelopen maandag heeft geleid tot de vondst van een mogelijk drugslab in Haarlem. In een bedrijfspand zijn spullen gevonden die vermoedelijk gebruikt worden voor de productie van synthetische drugs. De zaak wordt nog onderzocht. Er is nog geen verdachte aangehouden.

Drugsafval Eemnes

Wanneer agenten op maandagavond rond 20.00 uur op de Te Veenweg Zuid in Eemnes rijden, zien ze hier een geparkeerde vrachtwagen met tientallen vaten ernaast. Bij de vrachtwagen zijn op dat moment ook drie mensen aanwezig.

Het drietal sloeg gelijk op de vlucht toen ze de politie zagen, ze lieten de vrachtwagen achter.  Na een zoektocht met een speurhond en een helikopter lukte het de politie om één man aan te houden. Het gaat om een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De andere twee mannen zijn nog spoorloos.

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.