Meerdere auto’s gesloopt in Huizen, twee mannen aangehouden

Door Redactie

De politie heeft twee mannen (19 en 20) aangehouden, nadat er op zondagochtend meerdere auto’s in Huizen waren gesloopt. Daarnaast vernielden zij ook verkeersborden. De twee verdachten zijn gearresteerd, meldt de politie. 

Zondagochtend rond 4.30 uur kreeg de politie een melding van een vernielde auto aan de Meentweg. De twee liepen over de auto van de melder en sprongen op het dak. Daarnaast schopten ze tegen de ramen. 

Tijdens het opnemen van de schade kreeg de politie een nieuwe melding binnen, deze keer aan de Nieuwe Kerklaan. Eenmaal daar zagen ze de twee mannen snel de benen nemen. 

Na een achtervolging wist de politie uiteindelijk de twee mannen op te pakken. Bij een van de twee mannen moest wel een stroomstootwapen worden gebruikt. Uiteindelijk zijn zowel de 19-jarige man uit Hilversum en 20-jarige man uit Huizen opgepakt en gearresteerd. 

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.