Luxe Larense kledingwinkel ondergelopen met water

Door Noor van Scherpenzeel

De kelder van een dure kledingwinkel in Laren is vanochtend ondergelopen met water. De brandweer was snel ter plaatse om het water weg te pompen. 

Rond 8.15 uur ‘s ochtends kreeg de brandweer een melding binnen van wateroverlast aan de Zevenend in Laren. Er werd laag water van 10 centimeter diep in de kelder van een kledingwinkel aangetroffen. In die kelder lag ook kleding opgeslagen. 

De brandweer moest de flinke hoeveelheid water wegpompen. Dat is inmiddels voorbij. Winkeliers zijn bezig om alles op te ruimen. “Er lag behoorlijk wat water in de kelder, ja.” Laat een winkelier weten, terwijl hij druk in de weer is. “Waarschijnlijk grondwater, maar we weten het nog niet zeker.”

Of de kleding die in de kelder lag nog bruikbaar is, is niet bekend, zegt de winkelier. Ook is het nog niet duidelijk hoe groot de schade precies is. De winkel is in ieder geval weer geopend. 

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.