Komende week geen treinen tussen Almere Oostvaarders en Naarden-Bussum

Door Fabian van der Gijze

Tussen de stations Almere Oostvaarders en Naarden-Bussum rijden vanaf dinsdag 24 oktober tot zondag 29 oktober geen treinen. Dit vanwege spoorwerkzaamheden. De NS geeft aan maar een beperkt aantal bussen in te kunnen zetten.

Vanaf volgende week zal ProRail weer aan de spoorlijn Flevolijn werken. Ze gaan de spoorstaven en de dwarsliggers vernieuwen. Vanwege deze werkzaamheden zullen er in deze periode geen treinen rijden tussen de stations Almere Oostvaarders en Weesp en tussen Almere Oostvaarders en Naarden-Bussum.

De NS verwacht grote drukte, vanwege het ruimtegebrek bij de bushaltes kunnen slechts een beperkt aantal bussen worden ingezet. De NS raadt reizigers op de website aan om zoveel mogelijk buiten de spits te reizen. Als je toch tijdens de spits moet reizen, worden langere wachttijden verwacht.

NS zet de volgende bussen in: Stopbussen in tussen: Almere Centrum – Almere Oostvaarders, Almere Muziekwijk – Almere Poort – Weesp en Almere Centrum – Almere Oostvaarders. Ook worden er snelbussen ingezet tussen Weesp – Almere Centrum en Naarden-Bussum – Almere Oostvaarders.

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile): in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.