Kampioenenmaker Danny Rombley stopt bij HCAW na verlies tegen Amsterdam: “Kies voor mijzelf”

Door Thomas Brood

Direct na de uitschakeling in de play-offs liet HCAW-coach Danny Rombley weten te stoppen bij de Bussumers. “De jongens wisten het al, maar privé moet ik er wat meer zijn. Ik kies even voor mijzelf”, liet een geëmotioneerde Rombley na het verlies weten.

Na twee jaar stopt Rombley dus bij HCAW. In zijn eerste jaar bij de Noord-Hollanders pakte hij meteen het landskampioenschap. Dit jaar strandde hij dus in de play-offs.

Thriller

In de play-offs voor een plek in de Holland Series (landskampioenschap) werd de allesbeslissende vijfde wedstrijd met 7-3 verloren van Amsterdam Pirates. “Dit komt hard aan. Wij hebben vijf goede wedstrijden gespeeld. Het had beide kanten op kunnen gaan, maar wij hebben vandaag te veel mensen op de honken laten komen”, aldus Rombley.

Contrast

Het verschil in emoties was groot tussen HCAW en Amsterdam. De Bussumers baalden natuurlijk flink van de uitschakeling, terwijl Amsterdam superblij was met de winst. “Wij hebben het echt laten zien. Ik ben echt trots op die jongens”, liet een blije Gario na afloop weten.

(Tekst loopt door onder video)

Doordat in september het EK honkbal wordt gespeeld, beginnen de Holland Series pas op 7 oktober. Amsterdam Pirates strijdt dan in een best-of-seven-serie tegen Neptunus. 

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.