Internationaal sterrenkoppel Jutta Leerdam en Jake Paul bezoekt Larense poffertjeskraam

Door NH Gooi

Topschaatster Jutta Leerdam en haar vriend, de Amerikaanse bokser en YouTuber Jake Paul, brachten donderdag een bezoek aan de Larense poffertjeskraam. Het inmiddels internationaal bekende sterrenkoppel reist vaak heen en weer tussen de Verenigde Staten en Nederland. 

Hoewel de Laarders niet meer vreemd opkijken van een bekende Nederlander in het dorp, zijn de tortelduifjes Jutta en Jake wel andere koek. Samen met Joseph Klibansky brachten zij een bezoek aan het brinkdorp.

Onder toeziend oog van twee beveiligers bezocht het drietal de bekende Larense trekpleister: de poffertjeskraam, voor een typisch Hollandse versnapering. Vooral veel jonge Laarders probeerden een glimp van het stel op te vangen. Jake Paul bezocht Jutta eerder deze week tijdens haar schaatstrainingen in Thialf. 

Paul is een bekende YouTuber, maar is de laatste paar jaar bekender door zijn bokscarrière. Begin deze maand versloeg hij verrassend de bekende MMA-vechter Nate Diaz in de ring. Sinds april hebben de atleten een relatie en zijn ze hét jetset-stel van dit moment.

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
T-Mobile: In heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.