Huizers van 24 en 19 raken gewond bij auto-ongeluk, politie zoekt ooggetuigen die ze zagen rijden

Door NH Gooi

De politie is op zoek naar ooggetuigen die de grijze Fiat Punto, die woensdag in Huizen tegen een boom klapte, hebben zien rijden. Woensdagavond klapte de auto, met daarin een 24-jarige en 19-jarige Huizer, tegen een boom op de Baanbergerweg. De inzittenden moesten uit de auto bevrijdt worden door de hulpdiensten en zijn daarna naar het ziekenhuis gebracht. De politie zoekt nu ooggetuigen om de oorzaak van het ongeluk vast te stellen.

Rond 22.00 kreeg de politie een melding van het ongeval op de Baanbergerweg ter hoogte van de Roerstraat. Een grijze Fiat Punto was tegen een boom aangebotst. De auto raakte hierbij total loss en de inzittenden kwamen zeker een half uur klem te zitten. Uiteindelijk werden ze bevrijdt door de hulpdiensten en naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet op dit moment onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk en is daarom op zoek naar getuigen die de grijze Fiat Punto hebben zien rijden vóórdat het ongeluk plaatsvond. 

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.