Hilversum neemt morgen afscheid van omgekomen meisjes, grote erehaag na afscheidsdienst

Door Redactie

Er wordt morgen afscheid genomen van de twee Hilversumse zusjes Cécile (14) en Livia (12) die begin deze maand om het leven kwamen bij een ongeluk met een spookrijder op de snelweg. Dat gebeurt met een afscheidsdienst in Schouwburg Gooiland. Na afloop wordt er een grote erehaag om de rouwstoet gevormd. 

Voor de erehaag worden veel belangstellenden verwacht. Voor hen wordt tegenover de schouwburg een aparte plek aangewezen waar ze de rouwstoet kunnen volgen en plaats kunnen nemen in de erehaag. 

De familie vraagt om respect voor hun privacy in deze voor hen heel ingrijpende gebeurtenis. De afscheidsdienst en de uitvaart van de meisjes zijn besloten. 

Verslagenheid groot

Cécile en Livia kwamen twee weken geleden om het leven, ook de spookrijder overleefde het ongeluk niet. De ouders van de Hilversumse tieners raakten ook zwaargewond. Over hoe het met hen gaat, doet de familie geen uitspraken.

De tieners waren leerlingen van het Hilversumse Comenius College. De verslagenheid en het verdriet op de middelbare school is groot. 

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.