Hilversum neemt met erehaag afscheid van zusjes die omkwamen bij auto-ongeluk A1

Door Daan Visser

Hilversum heeft op emotionele wijze afscheid genomen van de zusjes Cécile (14) en Livia (12). Zij kwamen begin december om het leven bij een aanrijding met een spookrijder. Na de besloten afscheidsdienst in Schouwburg Gooiland vormde (oud)-klasgenoten een erehaag voor de zusjes. 

De Hilversumse zusjes kwam begin december om het leven toen de auto waar ze in zaten in botsing kwam met een spookrijder op de A1 bij knooppunt Hoevelaken. De spookrijder, een 19-jarige Roemeen, kwam bij de botsing ook om het leven.

In de auto zaten ook de ouders van de meisjes, Roelien en Luuc. Zij raakten bij het ongeluk ernstig gewond, maar waren wel aanwezig bij de afscheidsdienst. Via de stichting Namens de Familie, die de ouders en andere nabestaanden bijstaat, laten ze het volgende weten: “Hoewel ons verdriet alles overstijgend is, putten we troost uit de enorme belangstelling en steun die we afgelopen periode hebben ervaren. Ons gemis en verdriet gaan nooit over. Onze onmetelijke liefde voor Cécile en Livia blijft altijd.”

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.