‘Fietser gewond bij aanrijding op Bussums kruispunt’

Door Jouri Bakker

Bij een ongeluk op het kruispunt van de Huizerweg en de Singel in Bussum is vanmiddag een fietser gewond geraakt. Het slachtoffer zou zijn geschept door een auto en met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht, melden getuigen.

De politie wil die lezing niet bevestigen, omdat het ongeluk volgens een woordvoerder niet belangrijk genoeg is om de media in het weekend over te woord te staan.

Behalve politie en ambulance werd er ook een traumahelikopter opgeroepen, zo blijkt uit meldingen op X. Toen de heli boven Weesp vloog, werd de inzet geschrapt en maakte de heli rechtsomkeert richting Amsterdam. 

Over de ernst van de verwondingen is niets bekend, maar op foto’s is te zien dat de politie met een verkeersongevallenanalyse bezig is. Zo’n onderzoek naar de oorzaak gebeurt doorgaans alleen bij ongelukken waarbij één of meerdere betrokkenen (zwaar)gewond zijn geraakt.

Straat afgezet

Volgens een correspondent ter plaatse is de auto waardoor het slachtoffer is aangereden na het ongeluk in een parkeervak gezet (niet de auto op de foto hierboven). Daarom heeft de politie een stuk van de straat afgezet, waardoor een deel van de Huizerweg onbereikbaar is per auto. 

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.