Familie van slachtoffers ongeluk A1: ‘volledig uit het lood geslagen’

Door ANP

De familie van de twee Hilversumse meisjes die zaterdag om het leven kwamen bij een ongeluk met een spookrijder op de A1 is ‘volledig uit het lood geslagen’. Dat laten ze weten in een persverklaring die ze via Slachtofferhulp hebben verspreid. “Het behoeft geen betoog dat er simpelweg geen woorden zijn te vinden om ons verdriet te beschrijven.”

De twee Hilversumse meisjes van 12 en 14 kwamen zaterdagavond bij het ongeluk om het leven. Hun ouders, Roelien en Luuc, raakten zwaargewond. 

De familie laat weten in de afgelopen dagen ‘veel liefde, steun en waardering’ te hebben ontvangen van onder meer de school van de meisjes, de werkgevers van de ouders, de politie en de burgemeester van Hilversum. De naasten zeggen alles op alles te willen zetten om de twee meisjes een waardig afscheid te geven. “Daarnaast gaan onze zorgen uit naar onze dochter, zus en schoonzus Roelien, broer en zwager Luuc. Zij hebben alle mogelijke steun nodig in deze onwerkelijke tijd.”

Medische toestand ouders

Over de toestand van de ouders is niets bekendgemaakt. De familie zegt over hun medische situatie geen nadere mededelingen te doen, behalve als daar aanleiding voor is. Ook vraagt de familie media om met terughoudendheid en met respect voor de privacy van de familie over de zaak te berichten en om geen foto’s van de twee meisjes te publiceren. 

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.