Drugs, wapens en cash gevonden bij inval Hilversums restaurant, één medewerker aangehouden

De politie viel gisteravond binnen in een restaurant op de hoek van de Larenseweg en Kamerlingh Onnesweg in Hilversum, na meerdere meldingen van illegaal gokken en drugshandel. Bij de inval vond de politie drugs, wapens en een grote hoeveelheid contant geld. Eén medewerker werd gearresteerd.

De afgelopen maanden kreeg de politie veel (anonieme) meldingen binnen over het Italiaanse restaurant. Het zou bijna nooit open zijn en op ‘vreemde uren’ was er wel bedrijvigheid te bespeuren, meldt de politie.

De politie besloot de zaak te onderzoeken en kreeg ‘sterke aanwijzingen’ dat vanuit het restaurant werd gehandeld in verdovende middelen, ook zouden er illegaal worden gegokt. Dit leidde tot een inval van de politie gisteravond. 

Drugs, mes en pepperspray

Tijdens de inval waren ongeveer veertig personen aanwezig. Alle aanwezigen werden gefouilleerd en bij één medewerker, een 37-jarige Huizer, trof de politie een handelshoeveelheid verdovende middelen aan. Hij is aangehouden op verdenking van handel in harddrugs.

Tekst gaat door.

Bij een andere medewerker trof de politie een mes aan, hij ontving een proces-verbaal. Ook nam de politie een busje pepperspray in beslag dat in een voertuig lag van één van de klanten.

Het arrestatieteam betrapte ruim tien mensen op illegaal gokken. Ze werden allemaal verhoord en hun zaken zijn doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie. Bijna 8.000 euro aan contanten, afkomstig van verschillende klanten, werd in beslag genomen wegens verdenking van illegaal gokken.

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.