Doodsangsten stond Melvin Platje uit tijdens profavontuur in Indonesië

Door Edward Dekker

Een loopbaan langs twaalf profclubs. Bussumer Melvin Platje begon zijn carrière bij FC Volendam en sloot die in Indonesië af bij Bali United. Vooral tijdens dat laatste avontuur maakte hij bijzondere avonturen mee. Al zegt de inmiddels 35-jarige aanvaller in voetbaltalkshow De Aftrap één ding niet te missen. “Ik werd van die vluchten daar vier kilo lichter van het zweten.”  

Uiteraard worden aan tafel alle perikelen rondom Ajax en de geschorste algemeen directeur Alex Kroes ook besproken. Voor de wedstrijd van zondag Feyenoord – Ajax in De Kuip doet Platje een opvallende voorspelling: “1-2. Let maar op”, aldus de voetballer die nu actief is voor  het Amsterdamse AFC. 

Tafelgenoot Uli Landvreugd gaat met hem mee. “Ik had ook 1-2 in mijn hoofd. Ik denk dat er toch wel kansen liggen voor Ajax. Het kan alleen maar beter. Ik denk dat Feyenoord hoog druk gaat zetten en dat Ajax in de omschakeling mogelijkheden zal hebben”, aldus de huidige trainer van Telstar. De geboren Amsterdammer gaat in de uitzending ook op zijn eigen positie voor komend seizoen in. “Telstar is met een nieuwe trainer in gesprek, dus is het duidelijk dat ik geen hoofdtrainer word. Jammer, want ik ambieerde het wel.”

Tekst loopt door onder de video.

In de rubriek Kratje Trap gaat Erik-Jan Brinkman voor de tweede keer dit seizoen naar Velserbroek. Na het derde team van VSV probeert dit keer het eerste zondagteam een zo hoog mogelijke score neer te zetten.

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.