Deel van Hilversumse ring komende weken paar avonden en nachten dicht

Door NH Gooi

Een flink deel van de Hilversumse ring gaat de komende drie weken ’s avonds en ’s nachts dicht voor autoverkeer. Er wordt gewerkt aan een nieuwere en bovenal stillere laag asfalt. Automobilisten kunnen dan niet over de weg heen. 

Het werk gebeurt op de Diependaalselaan. De weg wordt daar vanaf tien uur ’s avonds tot vijf uur ’s ochtends afgesloten voor verkeer. Er staan verkeersregelaars om automobilisten om te leiden, een aantal belangrijke kruispunten blijven wel open. 

Vanavond en vannacht wordt er voor het eerst gewerkt, vanaf de Cameliastraat tot en met de rotonde aan de Admiraal de Ruyterlaan. Er worden dan voorbereidende werkzaamheden gedaan, om vervolgens volgende week maandag en dinsdag asfalt weg te halen en weer aan te leggen. 

Tweede helft

Vanaf woensdag wordt er gewerkt tussen de Admiraal de Ruyterlaan tot en met de rotonde aan de Kerkelandenlaan. Ook daar gaat het eerst om voorbereidende werkzaamheden om vervolgens een week later asfalt te verwijderen en opnieuw aan te leggen. 

De planning van de werkzaamheden kan nog veranderen als het weer verslechtert. 

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.