Conducteur bespuugd en op neus geslagen bij station Naarden-Bussum

Door Redactie

Een treinconducteur is vanmiddag tijdens zijn dienst bespuugd en op zijn neus geslagen. Dit gebeurde bij station Naarden-Bussum. De NS-medewerker is vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Naar de dader wordt nog gezocht. 

De melding van de mishandeling werd om 14.37 uur gedaan. Volgens een woordvoerder van de politie belden veel mensen de hulpdiensten voor het slachtoffer. Agenten troffen ter plaatse de gewonde conducteur aan. Hij werd overgedragen aan ambulancepersoneel en is naar het ziekenhuis gebracht.

‘Vreselijk incident’

De trein waar het gebeurde stond zeker 45 minuten stil. De politie heeft nog een tijd gezocht naar de dader, maar heeft niemand aan kunnen houden.

De NS noemt de mishandeling van de conducteur een ‘vreselijk incident’ en laat weten dat het slachtoffer op een later moment aangifte gaat doen. “We vinden het verschrikkelijk dat onze collega’s hun werk niet veilig kunnen doen”, laat een woordvoerder weten. 

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile): in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.