Co de Kloet vanaf zondag met inJazzRadio op NH Gooi

Zeg ‘jazz’ en je zegt ‘Co de Kloet’. Vanaf aankomende zondag is deze bekende muzikant, componist en presentator te horen met zijn eigen muziekprogramma ‘inJazzRadio’ bij NH Gooi.

“Ik vind het super dat ik aan boord ben bij NH Gooi. Het is vaak gehoorde kritiek dat media te weinig aandacht besteden aan jazz. In plaats ervan over te klagen doe ik er wat aan in samenwerking met Buma Cultuur en natuurlijk NH Gooi”, zegt Co de Kloet.

Live muziek

In zijn programma bespreekt Co de recente Nederlandse releases, vaak met de makers zelf, maar hij zal ook vaak te vinden zijn op locatie met live muziek. Komende zondag is zijn eerste uitzending te horen met optredens van en gesprekken met de Boy Edgar Prijs 2022 winnaar Ronald Snijders. Hij is fluitist en componist. Hij speelt in duo met gitarist Robby Alberga. Verder het trio van gitarist Eran Har Even: samen met bassist Omer Govreen en slagwerker Wouter Kühne brengt hij een ode aan saxofonist en componist Wayne Shorter.

inJazz Radio, elke zondag om 19.00 uur met presentator Co de Kloet

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.