Blikseminslag zorgt voor brand in Nederhorst den Berg

Door Redactie

In het dak van meerdere woningen aan de Wethouder Bloklaan in Nederhorst den Berg heeft vannacht brand gewoed. De de brand is ontstaan door blikseminslag. Er raakte niemand gewond.

Door blikseminslag is er vannacht brand ontstaan in het dak van twee woningen aan de Wethouder Bloklaan in Nederhorst den Berg. Om te zorgen dat de brand niet oversloeg op andere woningen in het blok, schaalde de brandweer op naar een grote brand. Uiteindelijk viel het mee: de brand was redelijk snel onder controle. 

Een woordvoerder van de brandweer laat weten: “Door rookontwikkeling moesten meerdere buurtbewoners hun huis uit vannacht. Sommigen van hen zijn nagekeken door ambulancepersoneel, maar niemand raakte gewond.”

De straat was gedurende de brand tijdelijk afgesloten, maar inmiddels weer vrijgegeven voor verkeer. Het is onduidelijk wanneer de bewoners weer terug naar huis kunnen. 

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile) in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.