Beveiliger probeert ruzie te sussen, maar krijgt rake klappen

Door Bureau NH

Een beveiliger heeft zaterdag 13 januari in het Hilversumse uitgaansgebied flinke klappen opgevangen toen zij een ruzie probeerde te sussen. Wanneer ze tussen een groep herrieschoppers gaat staan om personen uit elkaar te halen, wordt zijzelf slachtoffer van mishandeling.

Er vindt rond 5 uur ’s nachts tegenover een kroeg in De Groest wat geduw en getrek tussen de groep ruziënde personen plaats. De politie omschrijft de sfeer als ‘enigszins grimmig’. Een groep van acht mannen zoekt de confrontatie op met een kleiner clubje van drie man.

Vaker raak

Het gaat wel vaker mis in het uitgaansgebied in Hilversum. Eerder deelde de politie al beelden van onderstaande mishandeling in Bureau NH. Maar tot op heden is die dader nog altijd niet gepakt.

Terug naar die bewuste 13 januari. Een gevecht breekt vervolgens uit. De beveiliger probeert samen met haar collega hun fietsen te gebruiken om de groepen van elkaar te scheiden. Wanneer zij de ‘feestgangers’ op deze manier uit elkaar wil halen, wordt zijzelf slachtoffer van de mishandeling.

Ze krijgt een aantal rake klappen in haar gezicht. “Wie is deze vechter?”, vraagt de politie zich af. De mishandeling zelf is niet op beeld vastgelegd, wel staat de verdachte er goed op. Op basis van getuigen- en slachtofferverklaringen blijkt dat het om bovenstaande man gaat. Na het incident loopt hij weg en wordt hij vastgelegd.

De man is tussen de 30 en 40 jaar oud en is rond de 1 meter 80 en 85. Hij heeft een witte huidskleur en een gezet postuur. Hij droeg tijdens de mishandeling een zwarte muts en een trui met horizontale strepen in de kleur zwart en rood. 

0
Laat nu ook een reactie achter onder de video!x

Regio Gooi en Vechtstreek (waaronder Gooise Meren, Wijdemeren, Hilversum,  Huizen en Weesp): kanaal 48.
In de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Driebergen/Zeist, Rotterdam, Veenendaal, Zoetermeer en Zevenaar: kanaal 48.

Gooise Meren en Wijdemeren: kanaal 1432.
Odido (voorheenT-Mobile): in heel Nederland: kanaal 842.

Sinds mei 2017 is GooiTV erkend als leerbedrijf voor het beroepsonderwijs bedrijfsleven. 
GooiTV biedt daarmee stageplekken aan voor mbo/hbo-leerlingen op het vlak van audiovisuele media, maar biedt ook een platform voor redactionele stagiair(e)s.